Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Sopot - Kamienny Potok kwatera prywatna - domek jednorodzinny

Adres obiektu Obodrzyców 58, 81-812 Sopot
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Patrycja i Radek z Kalisza
Dodano: 2016-07-29
Pobyt od: 2016-07-17 do 2016-07-26 IP: xxx.221.121.165
 
 
  

Bardzo miło spędziliśmy czas, spokojna okolica, bezpieczny parking na posesji, czysto i schludnie, miła atmosfera w domu dzieki Gospodarzom, sam Sopot to świetne miejsce zarówno na odpoczynek jak i wykorzystanie atrakcji ktorych jest tam naprawdę wiele. Polecamy to miejsce i dziękujemy Panu Gospodarzowi i Pani Agnieszce :)


Patrycja i Radek z Kalisza - opinia o obiekcie Sopot - Kamienny Potok  kwatera prywatna - domek jednorodzinny Patrycja i Radek z Kalisza - opinia o obiekcie Sopot - Kamienny Potok  kwatera prywatna - domek jednorodzinny Patrycja i Radek z Kalisza - opinia o obiekcie Sopot - Kamienny Potok  kwatera prywatna - domek jednorodzinny Patrycja i Radek z Kalisza - opinia o obiekcie Sopot - Kamienny Potok  kwatera prywatna - domek jednorodzinny
 
 

Asia i Sławek :)
Dodano: 2014-08-04
Pobyt od: 2014-07-31 do 2014-08-03
 
 
    

Potwierdzam wszystkie wymienione wyżej opinie,wszystko w idealnym porządku.Pobyt spędzaliśmy z dwójką naszych córeczek,czasem hałaśliwych co nie przeszkadzało wyrozumiałym domownikom.Serdecznie pozdrawiamy z Wolsztyna woj.WLKP.


 
 

Ania i Jacek z Warszawy
Dodano: 2013-08-08
Pobyt od: 2013-07-31 do 2013-08-06
 
 
    

Reeeewelacyjna kwatera!!! Baaaardzo dobre warunki (lodówka, TV, WiFi, bardzo czysto, świeża pościel, lśniąca i przestronna łazienka) i brak komarów :) „Szarik” pilnuje terenu wokół domu (bez kota). Warunki lepsze niż się spodziewaliśmy. Gospodarze sympatyczni i życzliwi, uśmiechnięci i gotowi do pomocy. Podobno mają dobre układy z Nepturem, bo pogoda nam dopisała. Na powitanie otrzymaliśmy mapę Sopotu z zaznaczoną lokalizacją oraz cenne informacje o obiektach turystycznych i górskich szlakach. Aktywnym polecamy poranny jogging z wysportowaną córką właścicieli lub wypady rowerowe. Bezpieczny parking na terenie posesji. Istnieje możliwość grillowania za domem, choć my nie mieliśmy nawet czasu skorzystać z tego przywileju ze względu na napięty grafik turystyczny (blisko Gdańsk i Orłowo, Gdynia z rejsem do Jastarni no i oczywiście Sopot). Super lokalizacja: mały sklep spożywczy na przeciwko domu, a większy – Biedronka około 400 m od domu (przy stacji PKP) w połowie trasy na plażę. Dzielnica bezpieczna, urokliwa, z nowym budownictwem i pięknymi widokami zwłaszcza z tarasu widokowego przy kościele. Plaża w Kamiennym Potoku czysta, strzeżona, zadbana, niezatłoczna - do mola w Sopocie ok. 15 min. pieszo, do mola w Orłowie ok. 30 min. pieszo. Polecamy również trasy rowerowe, rolkowe oraz spacerowe w cieniu pięknych drzew wzdłuż morza oraz kino letnie na molo w Sopocie! Pozdrawiamy gorąco gospodarzy i do zobaczenia następnym razem :) Ania i Jacek z Warszawy PS. Dodatkowo możliwość pomocy w treningu fitness przez uroczą instruktorkę ... po podaniu się na nas.


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie